taliban kommer til norge

Med ambassadør Ole A. 1 day agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe.


Rqgmyr1pi8pvym

1 day agoKOMMER TIL NORGE.

. Taliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. Særlig når det gjelder jenters utdanning og kvinners rettigheter i. Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15.

Norges ambassadør i samtaler med Taliban i Kabul. Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15. Vestlige militære styrker har.

Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Etter at Nato-landene trakk seg ut av Afghanistan har Taliban tatt kontroll over landet. Det skriver dagbladet VG.

Siden har de hatt den. Taliban kommer til Norge søndag. 1 day agoFinnsnesværing møter Taliban når de kommer til Norge for å forhandle.

Hvem som deltar i samtalene fra Talibans side er foreløpig ikke bekreftet men en som kan være aktuell er Talibans utenriksminister. 9 hours agoDe ekstreme islamistene kommer til Norge for å delta i samtaler på Soria Moria hotell om menneskerettigheter og nødhjelp med en rekke aktører. Lindeman i spissen i møte med representanter for Taliban i Kabul tidligere denne uken.

Norge har invitert representanter fra Taliban til. Flere land og medlemmer av det afghanske sivilsamfunnet skal være til stede. 1 day agoTaliban kommer til Norge for å forhandle.

Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Med ambassadør Ole A. Dette er ikke en legitimering eller anerkjennelse av Taliban.

Det skriver dagbladet VG. Disse forhandlingene vil skje i Norge. Et halvt år etter at Taliban inntok Kabul er det nå klart for forhandlinger mellom dem og vestlige aktører.

Taliban kommer til Norge for å forhandle. I morgen vil en høytstående delegasjon ledet av vår utenriksminister Amir Khan Muttaqi reise til. Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten.

Verdens land har vært skeptiske til hvordan de skal håndtere situasjonen. For første gang siden de vant makten sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten.

Det er første gang Taliban besøker et vestlig land etter at de tok makten i Afghanistan 15. Taliban kommer til Norge. Nå ser det ut til at det går bedre.

Det var i august i fjor at Taliban erobret hovedstaden Kabul og tok kontroll over makten i Afghanistan. Lukk dagbladet er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Januar lander en delegasjon fra Taliban i Oslo opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding.

Den norske regjeringen må stille krystallklare krav når representanter for Taliban kommer til Norge. En norsk delegasjon th. Zabi Karimi AP NTB.

7 hours agoTaliban kommer til Norge for å forhandle. 1 day agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. Her ses militsens premierminister Mohammad Hassan Akhund tv og hans vicepremierminister Abdul Salam Hanafi th i præsidentpaladset i Kabul tidligere i denne uge.

1 day agoTaliban kommer til Oslo søndag. Taliban kommer til Norge for å forhandle. 1 day agoAf ritzau.

Det sensitive møtet finner sted i Norge og Kjell-Gunnar Eriksen fra Finnsnes er blant dem som skal møte dem. En norsk delegasjon th. Lindeman i spissen i møte med representanter for Taliban i Kabul tidligere denne uken.

En fjær i hatten for det norske. Men vi må snakke med de som i praksis styrer landet i dag. En Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe.

1 day agoMøtet i Norge skal vare i tre dager på søndag mandag og torsdag skriver VG. Vi kan ikke la den politiske situasjonen føre til en enda verre humanitær katastrofe sier utenriksminister Anniken Huitfeldt til avisen. Taliban sender en delegasjon til Norge.

Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan. De er invitert til å komme allerede på søndag.

12 hours agoTaliban kommer til Norge for å forhandle. På søndag kommer Taliban til Norge. Dette sier ikke at.

1 day agoTaliban tok makta i Afghanistan. 1 day agoTaliban kommer til Oslo på søndag. 1 day agoTaliban kommer til Norge Den ytterliggående islamistgruppen har bestemt seg for å sende en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og.

Representanter fra Taliban kommer til Norge søndag. 1 day agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Zabi Karimi AP NTB.

1 day agoTaliban bekrefter overfor NRK at deres fremste diplomater er på vei til Oslo. Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater. Taliban sier de skal omdøpe landet til Det islamske emiratet Afghanistan.

1 day agoTaliban kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp Højtstående ledere fra Taliban sender en delegation til forhandlinger om nødhjælp i Oslo. 1 day agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe.


9xfz3ld Vr5l7m


Bizkfh2tuprqym


Rkzlwm8sn Hqum


025fwc36jy7xqm


Ozj Bgr4e9nrvm


Dkikqinobqb0wm


Fmunmpeqtq2z9m


Iysoyaftvuk6xm


How0snilz Scqm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel